Valutor:
Sweden

Frakt & Retur

Frakt & Retur
Vi är fast beslutna att full belåtenhet. Retur eller utbyten är tillåtna, under förutsättning att kunden köpt produkten genom vår postorder, call center, eller hemsida och det är inom 15 dagar från det ursprungliga fakturadatum.Innan han återvände varor, kontakta oss för att diskutera de problem som har 90% av den tid som vi kan lösa problemet utan att behöva skicka något tillbaka.

Återgång politik
Alla objekt skickas tillbaka till oss måste inte beter sig i sitt ursprungliga skick, ändras eller tvättas med alla märker fäst. Smutsiga poster kommer att returneras till kunden, utan utvärdering.Vi täcker inte fraktkostnad för returer och utbyten av rätt ordning paketet, är du ansvarig för porto. Dessutom kommer alla paket skickas via en spårbar metod såsom leveransbekräftelse US Mail, UPS eller Federal Express. Vi är inte ansvariga för paket som förlorats under transporten.Alla returnerade produkter måste skickas till leveransadressen som vi skickar till dig. När vi har fått tillbaka varan, kommer vi tillbaka din begärda utbyte objekt till dig utan att ta ut några extra fraktkostnader.När vi har fått din retur, kan det ta upp till fem dagar att slutföra din retur eller utbyte.

Utbyten
Vi kommer att acceptera utbytet för ett fel storlek eller färg inom 15 dagar från det ursprungliga fakturadatum. Vänligen kontakta oss med din ordernummer och en av våra medarbetare kommer att hjälpa you.If du vill utbyta objekt till en annan stil, skulle du tillbaka dina varor för återbetalning (enligt policyn Return) och en ny ordning för den stil du föredrar platser.Du måste kontakta oss innan du skickar poster tillbaka. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste inte beter sig i sitt ursprungliga skick, ändras eller tvättas med alla märker fäst. Slitna eller smutsiga föremål kommer att återlämnas till dig.Vi täcker inte fraktkostnad av utbyten, kommer du att ansvara för returportot samt för frakt och hantering kostnader för frakt de utväxlade objekt tillbaka till dig. Vi rekommenderar att du lägger till spårning och försäkring när du skickar artiklar till oss för din egen skull, eftersom vi inte är ansvariga för förlorade försändelser. Sändning och bruksladdningar är inte refundable.

Observera
Uppsägning av en order måste begäras innan beställningen skickas. Orsak att vi behandlar alla beställningar så fort som möjligt inom 24-48 timmar orderläggning, så vi är inte alltid möjlighet att annullera en beställning efter att den är placerad. Hoppas du kan förstå denna viktiga punkt. Avbokning förfrågningar efter beställningen har skickats kommer att behandlas i enlighet med vår returpolicy.